Veel gestelde vragen

bekijk de veelgestelde vragen.

Meestal vind je hier een antwoord op je vraag. Staat je antwoord er niet tussen? Stuur ons een email of bel ons gerust even!

Ja, dat kan. Wij hebben een mobiel verkooppunt. Daar kunnen de bestellingen op de volgende dagen worden afgehaald. De bestelling zelf plaats je wel online.

 • Den Bosch: elke woensdag van 08.30- 14.30 uur voor de ingang van de Kerkstraat
 • Den Bosch: elke vrijdag biologische markt van 08.00- 13.30 uur centrum hoogte WE/Douglas
 • Den Bosch: elke zaterdag van 08.30-16.30 uur voor het VVV kantoor op de Markt
 • Rosmalen: elke donderdag van 10.00-16.30 uur voor eetcafé de Likkepot
 • Geldermalsen: elke vrijdag van 08.00 -13.30 uur voor eetcafé de Beurs

Wij zorgen ervoor dat we je bestelling bij ons hebben!

Betalen kun je op verschillende manieren:

 • IDEAL
 • Creditcard
 • Vooruitbetaling
 • Apple Pay
 • Ing Pay
 • Bancontact (België)

Voor onze bamboe abonnementen kun je met Ideal, Ing Pay, Creditcard of Bancontact betalen.

De verzendkosten bedragen slechts €5.99.

Alle bestellingen die zijn geplaatst voor 14.00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Op zondag wordt niet geleverd. Alle andere dagen van de week wel.

DHL is onze vaste vervoerder.

Vraag eerst even na bij de buren. Meestal is het pakket daar bezorgd. Mocht je pakket ook daar niet liggen kun je met de track-en trace code contact opnemen met de klantenservice van DHL: 088-0552000

DHL probeert je pakket 1 x af te leveren. Mocht je niet thuis zijn laten zij een kaartje achter waarop staat waar het pakket zich bevindt:Soms bij de buren maar meestal bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt.Ook kun je met de track-en trace code kijken wat de status van je zending is.Mocht je meer informatie willen dan kun jecontact opnemen met de klantenservice van DHL: 088-0552000

Ja, na het verzenden van je bestelling krijg je van ons een track-en tracecode waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.Mocht je meer informatie willen dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van DHL: 088-0552000

Ben je, ondanks onze goede zorgen, toch niet tevreden met je product? Geen probleem. Je kunt de zending binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug sturen.  Stuur wel eerst een mail met daarin je ordernummer naar: retouren@bbamboe.com.

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten. Toch kan het wel eens gebeuren dat er sprake is van een fabricagefout waardoor het product niet biedt wat je ervan mag verwachten. Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken altijd naar een gepaste oplossing.

Om hygiënische redenen mag ondergoed NIET worden geruild. Niemand wil tenslotte geest/gedragen ondergoed kopen. Twijfel je over de juiste maat? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons even. Dan helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij streven ernaar om de retouren binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Je geld inclusief verzendkosten zal uiterlijk binnen 5 werkdagen weer op je rekening staan. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

De kosten voor het retour sturen van een product zijn voor eigen rekening. Tenzij het een fout was van Bbamboe. Dan krijg je van ons een retourlabel waarmee je de bestelling kunt retourneren.

Onze bamboe producten zijn van goed kwaliteit en bevatten tot maar liefst 98% bamboe.

Als je niet tevreden bent over onze producten dan mag je deze zonder opgave van reden aan ons terugsturen. Wel moet de producten ongedragen en in de originele verpakking zitten.Stuur wel eerst binnen 14 dagen na ontvangst een mail met vermelding van je ordernummer naar: retouren@bbamboe.com. Wij zullen je dan een bevestigingsmail sturen.De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Ja, dat kan. Wil je wijzigen naar een ander product dan kun je dit eenvoudig aangeven in je account. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Bel gerust: 06-22369445

Heel eenvoudig via je account. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Bel gerust: 06-22369445

Ja hoor. Dat is geen enkel probleem.Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Bel gerust: 06-22369445

Ja hoor. Dat is mogelijk. Geef bij verzendadres het adres op waar de bestelling naar toe moet. Gebruik wel je eigen e-mailadres anders ontvang je geen bestelbevestigingen.Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Bel gerust: 06-22369445

Nee. Zeker niet. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Er geldt geen opzegtermijn. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Bel gerust: 06-22369445