Biologisch KatoenBio cotton

duurzaam biologisch katoen.

biologisch-katoen-bio-cotton-

100% BIO COTTON

bio-cotton-collectie-bbamboe

GEEN PESTICIDEN

bio-cotton-biologisch-katoen

MILIEU VRIENDELIJK

DO GOOD FEEL GOOD LOOK GOOD

OVER DUURZAAM BIO COTTON

Waarom Bio Cotton?

BIO Cotton, ook wel organic cotton of duurzaam biologisch katoen genoemd, wordt volgens de strenge regels van de biologische landbouw verwerkt. Dit betekent onder andere dat er geen synthetische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Beter dus voor natuur en mens!

Duurzaam Biologisch katoen wordt geteeld zonder gebruik van landbouwgif zoals pesticiden. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Zo worden er insecten ingezet om andere insecten te bestrijden.Ook wordt duurzaam biologisch katoen met de hand geplukt.

De meeste katoenplantages vind je in de Verenigde Staten, China en India. De verwerking van deze katoen tot kleding gebeurt vooral in landen als Bangladesh, India, China of Turkije. De katoen wordt in deze landen handmatig versneden en verwerkt tot bijv. t-shirts, sokken of ondergoed.

BIO COTTON Sokken en Ondergoed?

BIO COTTON sokken voor dames en heren. Oftewel sokken biologisch katoen. Katoen Sokken dames en katoenen sokken heren. Duurzame sokken die ook nog eens comfortabel dragen. Beter voor mens en milieu. Van het Nederlandse merk Apollo®. Verkrijgbaar in de maten 35/39, 9/52 en 43/46. Ook hebben wij een katoenen boxershort. Voor heren. Gemaakt van Bio-cotton. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

SHOP BIO COTTON